Carin ter Horst

Carin Ter HorstIk ben Carin ter Horst 22 jaar gelukkig getrouwd met Alexander en we hebben drie dochters. Onze 2 oudste dochters hebben een vriend. Een fijn ondernemersgezin waar ik ervoor gekozen heb om thuis te blijven voor de kinderen.

In de kerk verzorg ik met nog een aantal vrouwen de bloemen en help af en toe met de koffiedienst achter de kerk.Door mijn doop ben ik Gereformeerd Vrijgemaakt geworden en op mijn 18e werd ik belijdend lid van deze kerk. Nu ben ik 45 en nog bewuster van het feit dat God er altijd is,in goede en in slechte tijden.. Wij vergeten God soms maar Hij vergeet ons nooit Hij heeft Zijn Zoon opgeofferd voor onze zonden. Hij houdt onvoorwaardelijk van ons.

Colin Bosch

colin boschHallo, Ik ben Colin Bosch, 17 jaar.

Ik studeer Gehandicapten zorg aan het ROC in Hengelo. In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar, en zit ik op voetbal in de A jeugd. Ook ben ik lid van de gereformeerde kerk vrijgemaakt Enschede Zuid, hier heb ik op 2 juni 2013 belijdenis gedaan van mijn geloof. Mijn geloof is niet gebaseerd op boeken en geschriften, maar op mijn ervaringen en momenten waarin ik gemerkt heb dat God mij begeleide. Bij mij werkt gevoel veel beter dan letters op papier en kan ik veel meer kracht uit halen om mijn God te kunnen volgen.

Gert Pieters

Gert PietersMijn naam is Gert Pieters; ik ben bijna 65 en geboren in een tijd dat geloven een soort 'systeem' was. Tenminste, zo voelde dat! Je ging naar de kerk, naar je 'eigen' gereformeerde
school en daarna naar catechesatie totdat je belijdenis deed. Dit even in een notedop, natuurlijk!

Op dit moment geniet ik van mijn prepensioen maar door de verschillende facetten in mijn werkkringen heb ik de halve wereld gezien en daardoor langzamerhand begrepen dat het ' geloof' niet zo vanzelfsprekend is en zeker niet vrijblijvend! En dat begrip is me niet aan komen waaien - ik ben ervan overtuigd dat ik ' geraakt' ben door God, de Heilige Geest...en dat is ook mijn uitstraling( geweest) in mijn leven, zowel prive als in mijn werkkringen. Vanuit je hart, je 'gevoel' in je geloof staan. Ik ben ondertussen zo'n 30 jaar actief in deze gemeente en dat is geen verdienste... maar ingegeven door de liefde - boodschap van Jezus om naar elkaar om te zien. Zo simpel is ' geloven': een grondhouding waarin bewogenheid de boventoon voert!! Het liefde offer dat Jezus voor mij heeft gegeven is voor mij nog steeds de motivatie om, zolang het mij gegeven is, actief te zijn in deze gemeente.

Martin Brouwer

Martin BrouwerMijn naam is Martin Brouwer, ben gelukkig getrouwd en heb drie dochters. Ik werk als directeur van twee gereformeerde basisscholen Fontein en Triangel. Naast mijn werk ben ik pastoraal bezoeker voor studenten in onze gemeente. De kerk voelt als een tweede thuis. Samen mogen we optrekken, elkaar tot een hand en een voet zijn als gemeente om God te eren, Christus' voorbeeld te volgen en ons te laten leiden door de Geest om Zijn liefde te begrijpen en aan te nemen. Ons leven draait niet om onszelf maar om God, een leven bij Hem op de nieuwe Hemel en aarde. Dat is niet een juk, maar juist een bevrijding en een prachtig doel om voor te leven in de gemeente van Enschede-zuid!